Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
JOVANMANIC Serbia Serbia       
GAMER NICKNAMES
No nicknames found.
RECENT ACTIVITY
Jul 07, 2015 11:43 AM Jovanmanic posted a comment to Mrjocke - Pozdrav, Javljam se ispred nedavno otvoreno hostinga pod nazivom OBD-Hosting. Mi smo hosting koji se bavi hostovanjem Minecraft servera. Ukoliko ste zainteresovni za saradnju ili mozda zelite da pronadjete hosting koji nudi stabilniju konekciju ka internetu, manji ping, bolju podrsku i stabilnost servera mi smo pravi hosting za Vas! Posetite nas sajt http://www.obd-hosting.com i pogledajte sta nudimo. Prva tri klijenta dobijaju server sa popustom od 20% za prva dva meseca.  
Jul 07, 2015 11:25 AM Jovanmanic posted a comment to Zippyyt - Mi smo hosting koji se bavi hostovanjem Minecraft servera. Ukoliko ste zainteresovni za saradnju ili mozda zelite da pronadjete hosting koji nudi stabilniju konekciju ka internetu, manji ping, bolju podrsku i stabilnost servera mi smo pravi hosting za Vas! Posetite nas sajt http://www.obd-hosting.com i pogledajte sta nudimo. Prva tri klijenta dobijaju server sa popustom od 20% za prva dva meseca.  
Jul 09, 2014 10:28 PM Jovanmanic posted a comment to Marjanvulin - Pozdrav, ukoliko jos uvek imas problema pri ulasku na server SERB-CRAFT molim te da se javis na jovanmanic@gmail.com  
Jul 01, 2014 8:32 PM Jovanmanic added a favorite server SERB-CRAFT TeamSpeak 3
FAVORITE SERVERS
Rank Gm Name   Players Loc Map
275 SERB-CRAFT TeamSpeak 3 Join 25/128 Serbia TeamSpeak 3