Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
6266
Players:
131
Forum Home > Medal of Honor Allied Assault Server Administration & Help > HELP ME!! CREATING A NEW SERVER? HOW :O???
haveanicehairdayPM
#1
HELP ME!! CREATING A NEW SERVER? HOW :O???
Aug 09, 2010 12:35 PM
Joined: Aug 09, 2010
Posts: 1
Hey guys..
I just created a account here today.
I've been playing Medal Of Honor Allied Assault for long, and I spend my time in the Base-Builder servers. I wanna build a big base, but I only have like 800 seconds, and I don't think that is enough.
SO HOW DO I CREATE MY OWN BASE-BUILDER SERVER?
CAN ANYONE TELL ME?, I tryed to google that, but I couldn't find anything ;s

PLEASE HELP :/!!
mindblowingPM
#2
Aug 31, 2010 2:50 AM
Joined: Jul 01, 2010
Posts: 5
The first thing you have to do is "Port Forwording".
Take the guide from this website
www.portforwording.com
and then check you router ports & settings.
Then you have to configure your "server.cfg" file and download base builder mod and put both these Mod and server.cfg files in MOHAA Main folder and then Creat a new Shortcut of MOHAA_server.exe file and then right click on in and open properties and add the following lines to taget at the end with space then paste this

+set dedicated 1 +set ui_console 1 +set g_gametype2 +set sv_maxclients 14 +exec server.cfg

Then setup your server.cfg file by Opening it with notepad.
Download server_tmm.cfg file from here
http://www.tmmworld.com/Default.aspx?tabid=53
Then rename it to server.cfg

And download newer base builder mod from here

http://www.filefront.com/thankyou.php?f=14140831
Then put .pk3 files in MOHAA main folder.

Then start your server from shortcut you have Created.

If you still have any difficulty then contact me at this email adress : admin@pakistan-fun.com
Best Regards
{^ M.W ^} Mind Blowing
bobo_boboPM
#3
Nov 19, 2010 12:44 PM
Joined: Aug 27, 2010
Posts: 1
I tried my server with dynamic IP and it worked very well
but I make a static IP then nobody can join my server and in my consol
there is this message :

Client 225 connecting with 450 challenge ping

I don't know how to solve this problem
Please help me .....

note : I opened all the ports I need ...
sorry about my English ...

kingmohaaaaaPM
#4
Jun 15, 2015 11:23 PM
Joined: Jun 11, 2015
Posts: 1
how can i do open intenational server