Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
2640
Players:
242
PREV 1 2 NEXT
hellchampionPM
#1
Playername is not displayed correctly
Mar 12, 2014 6:24 AM
Joined: Mar 09, 2014
Posts: 4
Playername is not displayed correctly in the Top Players list.

It appears before the player's name is always a [T0] and [T1].
How to turn this off?



Pleace help us!

Over and Out.
Hellchampion
http://cache.www.gametracker.com/player/%5BT1%5D-%3D%7BMIG%7D%3D-Hellchampion/176.57.184.62:7778/b_560x95.png
burnPM
#2
Mar 12, 2014 1:08 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
It seems that this is common for all AAPG servers. If I can find time this evening, I'll try doing a quick google search to see if I can find any options you can set.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

hellchampionPM
#3
Mar 12, 2014 3:55 PM
Joined: Mar 09, 2014
Posts: 4
I have been looking for the problem on google. Even in battletracker is the same problem.
http://cache.www.gametracker.com/player/%5BT1%5D-%3D%7BMIG%7D%3D-Hellchampion/176.57.184.62:7778/b_560x95.png
deltafrPM
#4
Mar 13, 2014 6:56 AM
Joined: Dec 05, 2011
Posts: 6
According to AAPG forum, it is due to a new steam infos that comes with the scores, payer team is mentionned and to have to correct score you should add T0 ( alpha ) and T1 ( bravo ) to have the total score !

Gametracker admin should update the way scores get counted and displayed on banners !
burnPM
#5
Mar 13, 2014 8:34 AM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
GameTracker does not track by team, just by individual. Can you provide an example of how the tag is affecting the individual scores?
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

deltafrPM
#6
Mar 13, 2014 10:40 AM
Joined: Dec 05, 2011
Posts: 6
It is not tags at all !
It's the team you're on ...

For exemple if I play for a rounds in assault (T0) and get 1K score ... Then I switch to defence [T1] and get 2K scores ...

In the playerlist on the server banner you will have :


[T1][DeltaFr]Eagle 2k
[T0][DeltaFr]Eagle 1k

[T0] and [T1] standes for Alpha team and Bravo Team in the game ...
hellchampionPM
#7
Mar 13, 2014 12:22 PM
Joined: Mar 09, 2014
Posts: 4
THX for the info, but that is only since the last update.
http://cache.www.gametracker.com/player/%5BT1%5D-%3D%7BMIG%7D%3D-Hellchampion/176.57.184.62:7778/b_560x95.png
hellchampionPM
#8
Mar 13, 2014 12:31 PM
Joined: Mar 09, 2014
Posts: 4
Now the question to the admin. Can you summarize the data of [T0] and [T1] in a profile, then view only the profile name in the banner.
http://cache.www.gametracker.com/player/%5BT1%5D-%3D%7BMIG%7D%3D-Hellchampion/176.57.184.62:7778/b_560x95.png
burnPM
#9
Mar 13, 2014 1:24 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
Ok deltafr, that clears up how it works. Thanks.

I have a task in to the developers to strip out that starting tag for AAPG player names. This will likely be included in a future GT update, but I cannot guarantee any timeframes.

FYI: With that change, it is possible that there not be enough time to clean up historical player names to remove the team tags. Meaning, you may have [T0], [T1] and no tag stats. However, going forward it would use the no tag name unless the AAPG team makes additional poor design decisions.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

deltafrPM
#10
Mar 14, 2014 4:23 AM
Joined: Dec 05, 2011
Posts: 6
"Additionnal poor design decision"

Haha They would love to see that xD !

That's maybe not the smartest way to indicate on which team the players was you're right But hey, It's new, maybe you should see with them to make something that's not a problem for you and that works for them !

Still the game is in beta, so they will probably make another bucnh of chanegs !
PREV 1 2 NEXT