Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > Bug Reports [RESOLVED] > Servername Issue
dfuze__eorealityPM
#1
Servername Issue
Apr 17, 2011 11:14 AM
Joined: Apr 02, 2011
Posts: 25
Using my Premium Account, I am running a MOH Ranked server.
I'm using RCON tools to manage it (as you would normally) but for some reason the servername doesn't get updated at all.

The RCON tools all show the edited servername, but it doesn't change ingame or on GameTracker stats.

Any idea why?



burnPM
#2
Apr 17, 2011 1:05 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
Can you post a link to the server which the name is not updating on GameTracker.com?

What should the name be according to what you see ingame?
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

dfuze__eorealityPM
#3
Apr 17, 2011 1:14 PM
Joined: Apr 02, 2011
Posts: 25
http://www.gametracker.com/server_info/108.61.253.180:7673/

seems I was partially wrong... It does update on GameTracker.com, however, ingame it still shows "A new Gameservers.com MOH Server".

That's what I just can't understand, because I assume GameTracker, like any Rcon tool, grabs the servername variable from the server...so it should be the same as the name the server shows ingame..

What I do know is that MOH uses a configfile called ServerOptions.cfg (if i got the name right) which contains the servername variable it uses upon starting up.



deathhasabearPM
#4
Apr 18, 2011 5:53 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Oct 29, 2007
Posts: 558
It appears as though you were able to fix the issue?
dfuze__eorealityPM
#5
Apr 20, 2011 11:13 AM
Joined: Apr 02, 2011
Posts: 25
It's basically changed into a gameserver related issue, since it still doesn't work ingame...